Eski Tunceli milletvekili Kamer Genç tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 76 yaşında hayatını kaybeden Kamer Genç Türkiye siyasetinde renkli kişiliği ve siyasi tartışmalarıyla tanınıyordu. Kamer Genç için yarın öğleyin Kartal Cemevi'nde tören düzenlenecek.
Eski Milletvekili Kamer Genç, bir süredir İstanbul'daki özel bir hastanede kanser tedavisi görüyordu. Kamer Genç, akşam saatlerinde hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da öğle saatlerinde Kamer Genç'i hastanede ziyaret edip, sağlık durumuna ilişkin, "Allah sağlık versin, 'şifa versin' demenin ötesinde yapacak bir şeyimiz yok. Başka bir şey söylemek çok zor." demişti.

   TUNCELİ’DE TOPRAĞA VERİLECEK 
    İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden CHP eski Tunceli Milletvekili 76 yaşındaki Kamer Genç'in vasiyeti üzerine memleketi Tunceli'nin Nazımiye İlçesi Ramazan Köyü'nde toprağa verilmesi bekleniyor.
Genç'in son anlarında yanında ailesi ve yakın arkadaşlarının bulunduğu belirtildi. Genç'in son anlarında yakınları ile sürekli Tunceli'nin Nazımiye ve Pülümür ilçelerindeki akrabalarından bahsettiği öğrenildi.