Nuran Dutlu’nun katil zanlıları suçlarını itiraf etti ve ifadesini vererek tüyler ürpertti. Nuran Dutlu’nun katil zanlısı cinayeti nasıl işlediğini açıkladı ve kesik elleri ne yaptığını anlattı. Muhammet Yıldız ifadesinden her şeyi anlatı ve soğuk kanlı tavırları ile dikkat çektiler.
Nuran Dutlu’nun Katil zanlıların ifadesi tüyler ürpertti! Muhammet Y. İfadesi
Nuran Dutlu’nun katil zanlıları suçlarını itiraf etti ve ifadesini vererek tüyler ürpertti. Nuran Dutlu’nun katil zanlısı cinayeti nasıl işlediğini açıkladı ev kesik elleri ne yaptığını anlattı.
Müge Anlı programında sürekli işlenilen ve kesik el olarak bilinen Nuran Dutlu katilleri suçlarını itiraf ettiler ve ifade vererek cinayeti nasıl işlediklerini ve kesik elleri ne yaptıklarını anlattılar.
Öğrenilen bilgilere göre Muhammet Yıldız’ın Nuran Dutlu’yu Bursa’da öldürdüğü ve cinayetin işlendiği evde Dutlu’nun ellerini kestiği kaydedildi. Dutlu’ya ait kesilen iki eli nereye saklayacağını bilemeyen Muhammet Yıldız, önce ellerin üzerine kireç dökerek gömmeyi düşündü. Ancak bunun riskli olduğunu düşünerek bu kararından vazgeçti. Yıldız daha sonra evde bulunan ekmek bıçağıyla Dutlu’nun kestiği ellerini küçük parçalara böldü ve tuvalete atarak sifonu çekti.
JANDARMA EVE PUSU KURDU
Cinayete kurban giden Nuran Dutlu’nun kesilen elleri kanalizasyona giderken, Muhammet Yıldız ve sevgilisi Sertaç Özer ise Türkiye’nin çeşitli illerine giderek bir süre kaçak hayatı yaşadı. Çift daha sonra Kayseri’ye geçti. Muhammet Yıldız’ın daha önce cezaevinde yattığı il olan Kayseri’de iş bulmayı uman zanlılar, burada bir de ev kiraladı. Jandarma ekipleri teknik takibe aldığı çifti bu noktada kısa sürede tespit etti. Katil zanlılarının bir işleri için Sivas’a geçtikleri sırada Kocaeli Jandarması da kiralanan evin önünde pusu attı ve beklemeye koyuldu.
KOBANE’YE KAÇMAYI DÜŞÜNMÜŞLER
Suriye’nin karışık kenti olan Kobane’ye kaçmayı bile umdukları öğrenilen Muhammet Yıldız ve Sertaç Özer Kayseri’ye döndüklerinde, evlerine giderken sokak ortasında kıskıvrak yakalandı.Zanlıların ilk yakalandıklarında Dutlu cinayetinden ötürü olduğunu düşünmedi ve jandarmanın rutin kontrolüne girdiklerini sandı. Üzerlerinde sahte kimlik bulunan zanlılar, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındıklarını anladıklarında ise bütün suçlarını itiraf etti. Kayseri’de yakalana zanlılar sabah 07.30 sularında İl Jandarma Komutanlığı’na ardından ise İzmit ilçe Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Zanlılar alınan ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne götürülerek hakim karşısına çıkacak.