Recents in Beach

İş Adamının Cinayet Zanlıları Tutuklandı

  Tokat'ta öldürülerek toprağa gömülen iş adamı cinayetinin 4 zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Tokat'ta yaklaşık 3 gündür kayıp olarak aranan iş adamı İsa Gürüf'ün öldürülerek cesedini Bozatalan köyü ormanlık alanına gömülmesi olayı İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından ortaya çıkarılmıştı. Cinayetle ilgili olarak geniş güvenlik önlemleri altında Tokat Adliyesi'nde hakim karşına çıkarılan A.T. (35), E.Ö. (40), A.K. (32) ve R.E. (33) mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi
Tokat merkezde gıda ve otomotiv sektörü ile uğraşan evli ve 2 çocuk babası İsa Gürüf geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerine eve gelmeyince ailesi durumu polise bildirdi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, İsa Gürüf'ün en son kentte emlakçılık yapan ve ticari ilişkisi olan A.T.(35) ile arkadaşları E.Ö. (40), R.E. (33) ve A.K. (32) ile bir araya geldiğini belirledi. Araştırmayı genişleten polis A.K.'yı gözaltına alarak sorguladı. Yapılan sorguda A.K., iş adamı İsa Gürüf'ü öldürdüklerini ve gömdüklerini söyledi. Şüphelinin yer bildirmesi üzerine polis ekipleri merkeze bağlı Bozatan köyü kırsalına giderek verilen adres doğrultusunda silahla vurulup öldürüldükten sonra battaniyeye sarılı şekilde toprağa gömülmüş olan İsa Gürüf'ün cesedine ulaştı. Buradan çıkarılan ceset daha sonra otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan otopsinin ardından işadamının cenazesi aileye teslim edildi. Gürüf ikindi namazının ardından Erenler Mezarlığında toprağa verildi.

İKİ DEFA GÖMMÜŞLER

Olayın ardından polis A.K. ile birlikte arkadaşları E.Ö., R.E. ve A.T.'yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yaklaşık 5 saat sorgulanan şüpheliler cinayeti itiraf etti. Şüpheliler işadamı İsa Gürüf'ten zorla 100 bin lira para aldıklarını, kendileri hakkında polise şikayetçi olmaması için cinayeti işlediklerini anlattı. Şüpheliler öldürdükleri işadamını önce başka bir yöre gömdüklerini, daha sonra ise bulunmaması için çıkarıp aynı yer yakınlarındaki başka bir yere gömdüklerini söyledi. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından yoğun güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Post a Comment

0 Comments