Recents in Beach

Damat adayını böyle dolandırdılar

    Aydın’da evlenme vaadiyle Ahmet Eşmeli’yi (40) dolandıran ‘Sevda’ takma ismini kullanan Ş.S. (32) ve aracılık eden M.G., polis tarafından yakalandı.
Denizli’nin Çal İlçesi’nde yaşayan Ahmet Eşmeli (40), yaklaşık 10 gün önce bir ortamda, kendi köyü ve çevre köylerde evlenecek yaşta genç kız kalmadığını söyleyerek evlenmek istediğini anlattı. Sohbete dahil olan M.G. (40), iddiaya göre, Aydın’da daha önce başından bir evlilik geçmiş olan ev hanımı ‘Sevda’ isimli bir kadın olduğunu isterse tanıştırabileceğini söyledi. M.G.’nin aracılık etmesiyle Ahmet Eşmeli ile Sevda takma ismini kullanan Ş.S. (32) tanıştı.
13 BİN LİRA DEĞERİNDE ALTIN ALDIRDI
Ş.S. ile tanışıp evlenmeye karar veren Eşmeli, düğün hazırlıklarına başladı. Ş.S. ve M.G., Eşmeli ile birlikte 4 Eylül 2014 günü Aydın’da bulunan bir kuyumcuya giderek 7 bilezik, yüzük ve küpe aldı. Alışverişi yaptıktan sonra Eşmeli’den ayrılan Ş.S. ile M.G., otomobile binerek uzaklaştı. Bir süre sonra Ş.S.’yi arayan Ahmet Eşmeli, telefonun kapalı olması üzerine M.G. ile görüşmek istese de ona da ulaşamadı. Dolandırıldığını anlayan Eşmeli, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne giderek şikayetçi oldu. Konuyla ilgili çalışma başlatan polis, kuyumcudaki güvenlik kamerası görüntülerinden Ş.S. ve M.G.’nin eşkal ve kimlik bilgilerini tespit etti. ‘Sevda’ takma ismini kullanan Ş.S.’nin Nazilli İlçesi’nde bir pavyonda dansöz olarak çalıştığını tespit eden polis, Ş.S.’yi ve suç ortağı M.G.’yi yakaladı. Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen iki şüphelinin üzerlerinde yapılan aramada 3 bilezik, yüzük ve küpeler ele geçirildi. Ş.S. ve M.G.’nin bileziklerin bir kısmını sattığı ortaya çıktı. Ele geçen malzemeler Ahmet Eşmeli’ye teslim edilirken, iki şüpheli sevk edildikleri mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Post a Comment

0 Comments