Turhalda evli ve bir çocuk babası 25 yaşındaki Harun Gür, tarafından başından vurularak öldürülen lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Şerife Ş. toprağa verildi.


Turhal'da bir mobilya mağazasında çalışan Harun Gür,
iddiaya göre kız arkadaşı Şerife Ş.'yi konuşmak için mağazaya çağırdı. Burada ikili tarafından bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Harun Gür, genç kızı tabancayla başından vurarak öldürdü.Olay yerinden kaçan Gür kullanılmayan harabe bir binada kendini asarak hayatına son verdi. Yaşanan olayın ardından Tokat Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınan Şerife Ş'nin cenazesi Dere Mahallesinde bulunan baba evine getirildi. Burada genç kızın annesi Selma ile babası Hasan şen, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Cenaze daha sonra dere camiine  getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler'de katıldı.  Bu arada 4 çocuğundan birini kaybeden acılı baba Hasan şen, cenaze öncesi geçirdiği fenalık sonrası hastaneye kaldırıldı. Öğle namazının ardından cenaze dere mezarlığında toprağa verildi.

OKUL YASTA

 Turhal Kız Teknik ve Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Şerife Ş.'nin arkadaşları ise olayın ardından büyük şok yaşadı. Bu sabah saatlerinde okula gelen Şerife Ş.nin arkadaşlarının morelinin bozuk olduğu gerekçesiyle derslerinin iptal edildiği öğrenildi.